Τετάρτη, 4 Φεβρουαρίου 2015

ΔΩΡΕΑΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ Android

"Ο σκοπός του παιχνιδιού είναι να εξασκήσει τον λόγο και τον λογικό συλλογισμό σε παιδιά ηλικίας 4 έως 7 ετών."
(Εξασκώ το λόγο)
Εκπαιδευτικό παιχνίδι για τα παιδιά στην αναθεώρηση του παιχνιδιού ποσά, τα οποία αλληλεπιδρούν με τα αντικείμενα στο παιχνίδι."
(Ποσά παιδιά)
"Το "Παίζω με το Νηπιαγωγείο", είναι η συνέχεια της εφαρμογής "Νηπιαγωγείο" . Φτιαγμένο με πολύ αγάπη απευθύνεται σε παιδιά προσχολικής ηλικίας (και όχι μόνο) καθώς επίσης και σε παιδιά με ειδικές μαθησιακές δυσκολίες (πχ αυτιστικό φάσμα)."
(Παίζω με το Νηπιαγωγείο)

"Μία συλλογή τεσσάρων παιχνιδιών για παιδιά ηλικίας 3-7 ετών, που τα βοηθούν να αναπτύξουν τη λογική, τις γνωστικές δεξιότητες και τη χωρική νοημοσύνη."

(Λογική για παιδιά 3-7)Παιχνίδια, τραγούδια, νανουρίσματα, παραμύθια και πολλά άλλα για τους μικρούς μας φίλους"
(Παιδική χαρά)"Μία εφαρμογή για τα πρώτα βήματα των μικρών μας φίλων στα χρώματα, στα νούμερα, στα ζωάκια και στα παιχνίδια. Οι μικροί μας ήρωες μπορούν με την εφαρμογή αυτή να δουν και να ακούσουν, τα γράμματα τα νούμερα και κάποια ζωάκια και παιχνίδια. "
(Μαθαίνω και παίζω)
Η κρεμάλα είναι ένα κλασικό και πολύ διασκεδαστικό παιχνίδι. Παράλληλα είναι και μια εκπαιδευτική εφαρμογή, μέσω της οποίας μπορεί κανείς να εμπλουτίσει το λεξιλόγιο αλλά και τις γνώσεις του!"
"Μια συλλογή από 500+ ιστορίες για μικρούς και μεγάλους. Μέσα από την αναζήτηση σε διάφορους τομείς ενδιαφερόντων της ανθρώπινης ζωής και βασικές αξίες της ζωής διηγηθείτε την ιστορία στα παιδιά σας. Το ηθικό δίδαγμα συνδυάζεται με την διασκέδαση προσφέροντας μέσα από κάθε ιστορία χαρούμενες στιγμές για τα παιδιά."Βοήθησε τον Τζακ και την Αλίκη να βρουν τους θησαυρούς στη Χώρα της Λογικής! Σε κάθε μία από τις πέντε τοποθεσίες σας περιμένουν ενδιαφέροντες γρίφοι."
(Στη χώρα της Λογικής)
"Μαθηματικά για τα παιδιά" εφαρμογή αποκλειστικά για τα παιδιά.
Το παιδί σας θα μάθετε πώς να: 
- Μετράνε 1-10. 
- Προσθέσετε και να αφαιρέσετε αριθμούς 0-1000. 
- Πολλαπλούς αριθμούς από 0 έως 100 (προπαιδεία)."
(Μαθηματικά για τα παιδιά)

Μια διασκεδαστική εφαρμογή για παιδιά των πρώτων τάξεων του δημοτικού (και όχι μόνο) με δραστηριότητες μάθησης (ορθογραφία, πράξεις, ασκήσεις Αγγλικών και Γαλλικών) αλλά και διασκέδασης (ήχοι ζώων, παιχνίδι μνήμης κ.ά.)."Το "Παίζω και Μαθαίνω - Για Νήπια" είναι μια εφαρμογή για παιδιά προ-νηπιακής και νηπιακής ηλικίας που στόχο έχει να τους μάθει τις πρώτες τους γνώσεις στους Ήχους των Ζώων , της Αλφαβήτα και των Χρωμάτων.


Ο ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΕΞ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ 
ΤΟ ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΝΗΠΙΟ ΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ , ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ,ΤΑ ΣΧΗΜΑΤΑ ,ΤΑ ΖΩΑ , ΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ ,ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΣΕ ΕΝΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ


Το παιχνίδι μαθηματικά για παιδιά 1+1 διαθέτει διαφορετικά επίπεδα. Το αεροπλάνο θα πετάξει λίγο πιο γρήγορα μετά από κάθε πέμπτη σωστή απάντηση. Μπορείτε να επιλέξετε τις κατηγορίες (συν, πλην, φορές και διαίρεση) μαζί. Το μενού είναι επίσης πολύ εύκολο στη χρήση.
Τα "Μαθηματικά Παιχνίδια για 2" είναι ένα δωρεάν παιχνίδι για παιδιά και περιλαμβάνει τις βασικές μαθηματικές πράξεις - πρόσθεση και αφαίρεση- ώστε να κάνουν επανάληψη με ένα διασκεδαστικό τρόπο.
Παιχνίδια πρόσθεσης με τη βοήθεια δαχτύλων και ζαριού!Το ψηφιδωτό της αλφαβήτου είναι μια εφαρμογή που προσπαθεί να βοηθήσει παιδιά του δημοτικού ή και του Νηπιαγωγείου να μάθουν τα γράμματα της αλφαβήτου μέσα από ένα οπτικοακουστικό ψηφιδωτό.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου