Πέμπτη 23 Οκτωβρίου 2014

Οι υπερήρωες της Marvel κατά του bullying

Τα εξώφυλλα που λένε «όχι» στον εκφοβισμό

n


Η διασημότερη, ίσως, εταιρία κόμικς αφιερώνει τα εξώφυλλά της ενάντια στον εκφοβισμό και τις διακρίσεις, σε μια κοινή καμπάνια με τον οργανισμό «Stomp Out Bullying».

Ο Κάπτεν Αμέρικα, ο Χαλκ, οι «Εκδικητές», οι «Φύλακες του Γαλαξία» και αρκετοί άλλοι υπερήρωες από το σύμπαν της Marvel πρόκειται να φιγουράρουν στις ειδικές εκδόσεις που θα κυκλοφορήσουν τον Οκτώβριο, παγκόσμιο μήνα δράσης κατά του bullying, σε μια προσπάθεια να γίνει ακόμα πιο ηχηρή η ανάγκη καταπολέμησης ενός φαινομένου που τρέφει η εποχή μας.

«Το κέντρο του κόσμου της Marvel είναι η αιώνια διαμάχη ανάμεσα στο καλό και το κακό, με πολλούς από τους σημαντικότερους υπερήρωές της να έχουν αντιμετωπίσει τον εκφοβισμό σε όλες του τις εκδοχές», σημειώνει ο Άξελ Αλόνσο, διευθυντής των εκδόσεων της εταιρίας, για την κίνησή της να συνδράμει στην καμπάνια πρόληψης και αντιμετώπισης του bullying.

Δείτε μερικά από τα εξώφυλλα που λένε το δικό τους «όχι» στον εκφοβισμό.


n

n


n


Πηγή: http://www.athensvoice.gr/article/city-news-voices/%CE%B8%CE%B5%CE%BC%CE%B1/%CE%BF%CE%B9-%CF%85%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%AE%CF%81%CF%89%CE%B5%CF%82-%CF%84%CE%B7%CF%82-marvel-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC-%CF%84%CE%BF%CF%85-bullying  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου